September 1999

DM gav flot overskud

- Der var da rigeligt med rødbeder...!
- Næste gang skal vi huske det med vegetarmadpakkerne...!
- Duer ikke, at vi lejer radioer der ikke duer...!
Evaluerings-møde efter Rudkøbing Sejlklubs vellykkede DM for H-båd. Formanden havde kaldt alle aktive til klubhuset mandag aften den 16. august. Det kom der en konstruktiv snak ud af. En håndfuld centrale personer aflagde en lille beretning fra hver deres ansvarsområde, og erfaringer fra alle de fremmødte blev noteret ned, så løsningerne kan blive endnu bedre næste gang Rudkøbing Sejlklub måske skal stå som vært for et større stævne.
- Der er grund til at rose alle for en kæmpeindsats, sagde formand Keld Pedersen og nævnte også, at Rudkøbing Sejlklub under DM-dagene havde et fremragende samarbejde med havnens medarbejdere.
Klubkasserer Ole B. Nielsen har stået for DM's store budget -og regnskabsarbejde, og hvis man går rundt og tror, at et sejler-DM er en bette bolchebiks, afslørede Oles tal noget andet. Omsætningen er op mod 100.000 kr., og det positive resultat for Rudkøbing Sejlklub er på godt 44.000 kr. Heraf kommer de 20.000 kroner i form af en særlig sponsor-gave fra Albani-bryggeriet. Det har i forbindelse med DM foræret Rudkøbing Sejlklub en drikkevare-automat med køl. Betingelsen er blot, at automaten de næste tre år kun må påfyldes produkter fra Albani.
- Vi skulle alligevel have købt en automat, så det er en meget fin gave, sagde bestyrelsesmedlem Carsten Larsen, der har ordnet aftale med Albani.
Til et godt DM hører også en god efterfest, og på evalueringsmødet blev det besluttet at festen for de aktive skulle finde sted fredag aften den 24. september. De omkring 50 medlemmer vil blive specielt inviteret.
- Jamen mon ikke vi finder på at lave et stort stævne en anden gang, men måske ikke lige til næste år, sagde formanden.

--------

Klar til ny sejlerskole-sæson

-s Så er der klar til Rudkøbing Sejlklubs skole-sæson 1999-2000, signalerer klubbens skolemester, Bent Jensen. Den nye sæson i Rudkøbing Sejlklubs klubhus indledes således:
Yachtskipper af 3. grad
Onsdag den 1. september kl. 19.00

Yachtskipper af 1. grad
Torsdag den 2. september kl. 19.00

Duelighedsbevis for lystsejlere
Mandag den 6. september kl. 19.00

Ved yachtskipper-kurserne underviser styrmand Eigil Olsen, Spodsbjerg, tlf. 6250 - 1071.
Til duelighedsbeviset underviser Poul »Tullebølle« Hansen og Bent Jensen.
Kom og vær med !
Flere oplysninger på tlf. 6251 - 1164.

Bent Jensen, skolemester

Natsejlads til Rudkøbing

Motorbådsudvalget afvikler lørdag den 11 september (hvis vejrguderne tillader det)
natsejlads fra Rantzausminde havn. Vi mødes eventuelt til aftensmad. Skippermøde kl.19.30, der sejles hjem kl. 20.00. Der afsluttes i vores sejlklub med kaffe og franskbrødsmadder.
Tilmelding senest fredag den 10. september til:
Sonnich Sonnichsen, tlf. 6251 2306 eller Jørgen Larsen, tlf. 6257 1210

På udvalgets vegne
Jørgen, Moby-Dick

Ture til Strynø og Dageløkke

Efter forhindringer af ferie og lignende er Dageløkke-turen blevet sat til den 4. september. Hvordan og hvorledes se opslagstavlerne. Tilmelding sidste frist 30. august.
Åletur til Strynø
Efter ejerskifte på Strynø Kro er der også gået kuk i denne dato. Datoen bliver den 18. september. Der vil også komme opslag på tavlerne om turen.
Angående tilmelding om ålene skal dette overholdes. Det er den 10. september.

På turudvalgets vegne -
Sanne Siø, »Minos«

--------------------

KISTEBÆNKEN - køb og salg i Rudkøbing Sejlklub

KØBES: Til log købes »skovlhjul« komplet med kabel og stik. Instrument haves.
Voyager Seafarer eller NASA.
Jens Cortsen-Møller, »RA« Tlf. 6251 - 2090

TILBUD TIL SEJLKLUB-MEDLEMMER: Lys og komfortabel, fuldt møbleret lejlighed med udsigt over Københavns tårne udlejes på dag/uge-basis for to personer. Central beliggenhed, to km fra centrum, elevator, privat P-plads. Der er indkøbscenter og buslinjer direkte til Lufthavnen, Rådhuspladsen og Kgs. Nytorv. Lejligheden er nyistandsat med nyt bad og fuldt udstyret spisekøkken med alt i service og hårde hvidevarer, incl. microovn, affaldsskakt. Der er B&O-fjernsyn, radio og CD-spiller. I prisen - DKK 400,- pr. døgn - er ikke medregnet sengelinned og håndklæder. Dette kan man selv medbringe eller leje for kr. 100,- pr. sæt.
Lejligheden bedes efter brug afleveret i rengjort stand og brugt linned i vasketøjskurv.
Henvendelse og yderligere oplysninger vedr. nøgleudlevering kan ske direkte til ejeren:

Anni Winberg, Solhøjgaard,
Klæsøvej 9, 5900 Rudkøbing
Tlf.: 6251 2250, Fax: 6251 2248,
E-mail: anni.winberg@post.cybercity.dk
Lejligheden er beliggende:
Birketinget 12, 4. 3, 2300 København S.

--------------------