Gen.fors. 2009

Referat fra Generalforsamlingen lørdag den 4. april 2009

MEDLEM I 50 ÅR OG STADIG I VIGØR!

Jo, det er ganske rigtigt Bent Jensen

STANDERHEJSNINGSFEST 2009

Da alle 41 tilmeldte var vel ankommet i den tiltagende blæst, blev der serveret en velkomstdrik, hvis ingredienser var sammensat ud fra forårsagtige fornemmelser for den nye sæson, og den kunne sætte gang i blodomløbet! Vi sendte ”skaberen” en venlig tanke. Han havde dobbeltbooket sig denne aften, og måtte desværre undvære os! Så drikken blev leveret på bedste vis af vores 50-års jubilar, Bent Jensen som dog ikke generede sig for at foreslå, at man huskede på indholdet, hvis man senere skulle til udpumpning. – Drikken lagde som nævnt godt op til en spændende og varm sæson. Den bestod af hvidvin, cider, ananas, druesaft, pisan ambong, gin, vodka, kørvel og lime.

Herefter bød formanden velkommen og der blev serveret en lækker fiskeret til forret. Den havde Karan og Peter ”Christoff” lavet, alt imens vi andre havde nået at få en lille lur inden aftenens festligheder. Og den var ret lækker skal jeg hilse og sige.  Hovedretten var kalvesteg – stegt som vildt.  Heller ikke så ringe. Alt dette blev efter snakken at dømme, skyllet ned med rigeligt øl, vin og vand.

Der var flere nye klubmedlemmer med denne aften. Disse havde nylig bestået Duelighedsprøven efter vinterens undervisning, så da mørket kom, genopfriskede de straks de forskellige lys på havnen. De skal nok blive nogle fantastiske sejlere.

Efter maden var der kaffe og kage.

Der blev snakket sommerferieture, både tidligere og planlagte. En del kapsejlads blev det da også til. Efter sidste års sæson er der mange der har fået indblik i kapsejladsens glæder. Og mod på samme.

Det tyder, som formanden også lovede på generalforsamlingen – på en rigtig god sæson. Alle virkede meget opsatte på at komme ud på bølgen blå.

Snakken fortsatte lystigt til langt over midnat.

Tak for i aften og god sejlsæson.

Lone "Petí"

STANDERHEJSNING 2009 - IKKE HELT I TOP

Erik og Peter skulle ellers nok kunne sætte en stander til tops! - Men ikke i år, i hvert fald ikke denne stander, som sagde "knæk" og kom tumlende ned, netop som formanden skulle til at styre et hurra for dansk sejlsport og for Rudkøbing Sejlklub!

Foto: Søren, "Bianco".

Erik har kyndigt vurderet skaden: Stagen er ikke blot angrebet af råd, den er simpelthen total pilrådden og kun holdt sammen af maling!
Bestyrelsen slap dog godt fra blamagen: Alle blev genvalgt på efterfølgende general-forsamling!