Før ferien

 Startside
Op

 

Sejladsdato:              4. maj      11. maj      18. maj      25. maj      1. juni      8. juni      15. juni     22. juni


Husk: Der er skippermøde i klubhuset før hver sejlads kl. 18.15

 

Onsdag den 4. maj:  -

Sæsonens første aftenkapsejlads. 9 startende både. 2 løb: Første løb med og andet løb uden uden spiler. På grund af manglende udlagte bøjer blev sejladser til "Dolfus retur".

 

Gå til tops!

Onsdag den 11. maj:

Der blev  valgt TACIL måltal - vinde under 5 m/s - og banen var Dolfus retur, da det så ud til at vinden ville dø helt mod slutningen af sejladsen. Det viste sig at slå til: Godt og vel endda! Kun 3 både kom i mål - 2 blev diskvalificeret og resten
nåede ikke i mål inden kl. 21.00 -

Til kaffen blev der vist billeder fra aftenens sejlads og bægeret gik til Miss Sommerlyst for 2. båd i mål. Nedenunder er der billeder fra sejladsens "døende minutter"---

 


Gå til tops!

Onsdag den 18. maj:

Hej Kapsejlere - Tak for i aften og en god sejlads!

Bane 4 blev valgt - og på et tidspunkt så det ud, som om ingen ville nå i mål. Men da vi først rundede den gule bøje ved Fårevejle, kom der dog vind, og dermed fart over feltet.

Aftenens måltal: TACIL (som forrige onsdag)

I iveren efter at se aftenens resultater, benyttede vi komma (,) i stedet for et punktum (.) under indtastningen. Og det ved vi NU - at det gør man ikke i engelske programmer. De bruger komma og punktum i tal lige modsat af, hvad vi gør!

Resultatet var da ellers meget flot - en gennemsnitsfart på 25 mil i timen !!! og Miss Sommerlyst ind som nr. 4 :-) i løb 2- uagtet hun kom i mål uden spiler og med hurtigste sejltid!

Ja - det kunne jo være de nye målregler der gav dette resultat, men efter en ny indtastning (og et lille kik i manualen) blev stillingen ganske ændret.

Starten var med kryds og modstrøm. Her skal man altså ikke tage tilløb oppe under broen, hvis man satser på en god start!

Miss Sommerlyst og Prop havde en forrygende sejlads. Da først Dolfus var passeret fik de fart på - og drønede afsted. Miss Sommerlyst havde jo også lovet at tage billeder af vi andre forfra - så de fik travlt. - Måske ser vi billederne her på siden?

Bemærk i løb 2 er der 3 både på 2. pladsen. Resultaterne i parentes er 1. fratrækker - for de flestes vedkommende det dårligste resultat.

Aftenens bæger gik til "Petí" for "Største besætning"

--
Med sejlerhilsen
Kapsejladsudvalget

 

Gå til tops!

Onsdag den 25. maj:

Der var god luft ved Skippermødets start. Vindmåleren viste 8 m/s i gennemsnit - og vejrudsigten lovede aftagende vind kl. 20.00 til mellem 4-6 m/s

Der blev valgt bane 1 - den er 7,6 sm. og TACIM (måltal)

Der var meget medstrøm så der skulle passes på starterne. Selve starten blev lidt hektisk, da Mahay tog fejl af 1. mærke og faldt over på Miss Sommerlyst for at holde den rigtige kurs. Der dog alligevel ikke var så rigtig. Der blev reageret hurtigt på Miss Sommerlyst, men råbt så højt at pigerne på land kunne høre det..

Peti var i front og kunne følge næste "drama" der udspillede sig omkring Dolfus. Et øjeblik frygtede vi at Prob kom i klemme mellen de to kæmper Mahay og Miss Sommerlyst. Se billedserien herunder. - Også denne gang blev skærene klaret.


Peti nåede først mærket ved Fårevejle, men Strynømærket nåede Mis Sommerlyst først, og derfra holdt de føringen resten af sejladsen.

Vejrudsigten holdt stik og omkring kl. 20.00 var der ikke meget vind tilbage. Liljen satte genakker og Smut 2 trak vod med spileren. Der var dog ikke fangst.

4 både passerede mållinien indenfor et minut. Liljen kl. 20:34:00 Prob kl. 30:34:15 Smut 2 kl 20:34:35 Thea kl. 20:34: 36

Da Linjen havde berørt Prob på banen, blev Liljen dog diskvalificeret da Prop ikke tog mod bejleri under sejlads. Nu skal hun hjem og poleres op :-)

Der blev talt starter, vigepligt og mærkerundinger ved kaffebordet. Bægeret gik til Balu som 4. båd i mål.

Hilsen Lone
 


 

 

 

 

 

 

 

Gå til tops!

Onsdag den 1. juni:

Vinden var 6-8 m/s så vi valgte bane 1 distance 7,6 nm – og TACIM

Der var rift om pladserne ved starten. Hurtig Nok burde faktisk tage sit gamle navn igen: "To fast for you". Den var flyvende fra start til slut. Med en sejltid på 1:19:51 var det aftenens hurtigste båd med en gennemsnitsfart på 5,7. - flot gået. Måltallene gør dog at Liljen blev nr. et med præmietiden 1:37:20 og Hurtig Nok 1:37:27.

Thea viste at hun godt kunne lide noget luft. Hun var i forreste felt lige indtil et mærke blev passeret forkert på hjemturen, og de måtte tilbage for at komme korrekt forbi. Ærgerligt for dem.

Victoria og Balu dystede under hele sejladsen hvilket billederne på Picassa-siden her vidner om.

Da det var Victorias første sejlads, havde de glemt hvilke mærker der skulle respekteres. Derfor glippede et mærke, så de blev diskvalificeret.

Alle sejlede godt – og det tegner til en spændende sæson. Intet er afgjort før sidste sejlads.

Miss Sommerlyst fik et bæger for dårligste start.

Gå til tops!

Onsdag den 8. juni:

Vind var der ikke meget af - ved Skippermødet var der omkring 2 m/s og banen til Dolfus og retur blev valgt. Det er snarere reglen end undtagelse med denne forkortede bane.

Måltal var TACIL - Normalt angiver vi kun vindstyrke til vores kapsejladser, men det skal nu lige siges, at regnen styrtøsede ned! Vi (Peti) fik 15 mm. regn i den kasse, hvori vi har vore spilerhåndtag mm. Hilsen Lone

Der var meget medstrøm så der blev passet godt på ved startområdet.

De både der havde spilere fik sat dem hurtigt, og Peti var nok den, der kom bedst fra start, efterfulgt af Prob og Smut 2.

Liljen fik kæmpet sig op sammen med Miss Sommerlyst, og de fulgtes pænt ad resten af aftenen. Liljen vandt dog dysten med 12 sekunder før i mål.

Alle var i mål kl. 20.00 og det var meget tiltrængt at komme i klubhuset til en varm tår kaffe og en ostemad.

Ulrik vandt et bæger for 2. båd i mål

 

Gå til tops!
 

Onsdag den 15. juni:

Det var det sædvanlige onsdagsvejr, det vil sige næsten ingen vind. Ved skippermødet var vinden 2-4 m/s og der blev valgt bane 4 - og TACIL mål. 

Ved startstregen sejlede bådene nærmest sidelæns. Det tog  over 11 min. før sidste båd var over startstregen hvilket gav et bæger for dårligste start.

 I løb 1 deltog Mistrall for første gang i denne sæson, og det gjorde de så godt at den blev nr. 1 med en præmietid på 1:31:30

 I løb 2 viste Balu hvem der er regerende klubmester. De tog kampen op med Miss Sommerlyst om pladsen ved Dolfus - og vandt denne.  De blev nr. 1 i aftenens sejlads med en præmietid på 1:30:31     FLOT GÅET!!!!!

 

 

Gå til tops!

Onsdag den 22. juni:

Vejrudsigten sagde endnu engang 2-4 m/s og aftagende. hvorefter der skulle komme noget vind igen. Derfor blev bane 4 valgt. Måltal TACIL

Peti fik sin bedste start i sæsonen - det var nok fordi gasterne ikke gjorde som skipper sagde! - og dette udløste et bæger for aftenens bedste start.

Oline fik nærkontakt med startbøjen så hun måtte lige lave omstart - så var der også bedre plads. Der var som altid rift om pladsen ved Dolfus. Hurtig Nok var hurtigst - herefter kom Peti - Miss Sommerlyst og Balu.

Vinden skiftede retning op til flere gange hvorefter den besluttede sig til at forlade feltet helt.

Spilere og genakkere blev luftet. Kun 5 både nåede i mål inden tidsfristen kl. 21.00 -  men Balu havde forlænget spilerstagen med en armlængde eller to. Det er i strid med reglerne.  Oline nedlagde protest og Balu blev diskvalificeret.

Kl. 21.00 kom regnen og den lovede vind, men det hjalp ikke de der lå på den forkerte side af målstregen.

Da alle mand, kom i klubhuset mere eller mindre våde, havde Ulla og Inger kaffen klar og resultaterne var også klar. Disse kan ses under Resultater - Før ferien -

God ferie til alle - vi ses igen den 10. august

Gå til tops!