ASRA på langtur

Så er "ASRA" hjemme igen efter en oplevelsesrig tur til Karibien! Tirsdag den 24. juli 2007 kl. 18,30 stod det gode skib "ASRA" Rudkøbing havn ind efter et år på havet i 7000 udsejlede sømil. Mange gode oplevelser har de haft, men besværligheder og farer har de også gennemgået. - Drømmeturens mål blev nået: "Ud og hjem igen" som Bilbo Baggins skriver som titel på sin rejsebeskrivelse i Ringenes Herre. Vi glæder os i klubben til at høre nærmere om turen efter sommerferien. - Læs deres 14. og sidste rejsebrev her.

Hjemkomsten blev festlig. Den er beskrevet af Lone Nielsen i denne pdf-fil. (Filen fylder 3 MB, så det tager lidt tid at få den frem afhængig af din internetforbindelse)

Bror Holger har lavet et åbent galleri, hvor hjemkomsten er beskrevet i billeder og billedtekst. http://picasaweb.google.dk/holger.koefoed/AsraHjemkomst24Juli2007 Klikker man sig på denne side ind på "Holgers offentlige galleri", kan man finde et væld af billeder fra ASRA's tur til Caribien.

Alle modtagne breve og billeder til hjemmesiden kan ses nederst på denne side.

Regnar får alligevel båden med hjem i år! Han har fået en anden rig sejlet ud på Azorerne og regner med at kunne påbegynde sejladsen med kurs mod Rudkøbing havn onsdag den 4. juli. De satser på at være hjemme  Læs 13. brev her:

"ASRA" har i brevene fra Caribien flere gange omtalt "Lars og Anette" og deres båd: "Pinnochio". Herunder er links til Pinnochios hjemmeside og specielt til sider, der omtaler rejse og samvær med Regnar og Anette i Caribien og til hjemturen over atlanten:

S/Y Pinocchio

Barbados og Tobago

Trinidad

Skt. Thomas

Over_atlanten_østpaa

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Anette og Regnar havde næsten klaret den længste og mest anstrengende distance:  Hjemturen over Atlanten fra BVI (De britiske vestindiske øer) til Azorerne uden problemer, men pludselig gik det galt: Topvant sprang og masten knækkede!

Regnar sender her 06.06. 12. rejsebrev og beskriver selv i 2 E-mails situationen således:

"Hej med jer!  Nu er vi på Azorerne, - rettere i HORTA: Hold da helt kæft mand, hvor var det godt at komme i land igen. Vores tur har stort set været et langt kryds hele vejen fra Tortola. Et døgn med vindstille og et døgn med let medvind, ellers vind i snotten. Vi har nogle reparationer, som jeg fortæller om i næste brev. Vi er magre men har det godt!!
KH ASRA
"

Hej igen!
Vi er strandet her på Azorerne!
Vi sidder i møgvejr til op over begge røvballer!
Regn og overskyet hver dag vi har været her. Nu til natten får vi kuling ind over, men vi er i havn og vi har det efter omstændighederne godt.

Som I kan læse i brevet, savner vi en mast, der kan bringe os hjem.
Saa hvis nogen har forbindelser, hører vi gerne fra jer!!

KH ASRA

Anette og Regnar  i Caribien.
Modtagne rejsebreve kan hentes herunder, det samme kan modtagne billeder.
Regnars 1. og 2. brev.  fra 01.10 06
Regnars 3. brev.          fra 25.10.06