PIRAT-DM 2007

Lørdag 30.06.2007
DM-billeder

Piratjolle-DM i Rudkøbing er afsluttet

Piratjolleklubbens næstformand,  Ask Askholm, Svendborg med  Brian Andersen som gast vandt DM suverænt med netto 5 førstepladser i 6 sejladser

Se alle resultaterne på datosiderne. Det samlede resultat på lørdagssiden.

Stævnet var en succes. Piratjolleklub og sejlere var glade for arrangementet: Banen var OK. Sejladsernes afvikling ligeså. Pølserne var varme, øllet koldt og madpakkerne gode og velsmurte! Klubhuset gav gode rammer for det hyggelig samvær. Så nu kan det frivillige, lokale mandskab med god samvittighed tage på sommerferie.

-----------

- Med vindmåleren tæt på 12-tallet kom Piratjollernes Danmarksmesterskab i Rudkøbing Sejlklub stærkt fra start torsdag eftermiddag den 28. juni.

17 af de 18 tilmeldte joller nåede frem, og på førstedagen blev der planmæssigt gennemført to sejladser mellem Strynø og Langeland. Samme antal blev gennemført fredag og lørdag.

Tre af jollerne kom helt fra Tyskland, mens resten fordelte sig jævnt rundt på Danmarkskortet. Også Rudkøbing Sejlklubs egen Piratjollle med juniorbesætningen Christina Mogensen og Kasper Larsen var tilmeldt, men den hårde vind var lige lovlig meget. Men de kæmpede bravt og er mange erfaringer rigere. En af vore "gamle" juniorsejlere, Dannie Madsen, havde oplevelsen af at have Piratklubbens formand, Mads Holmer med som gast. De sluttede på en samlet 13. plads. På banen placerede de sig noget bedre, men deltog ikke i torsdagens 2 sejladser.

Torsdag var der fællesspisning i klubhuset, fredag grill-aften omkring signalmasten og lørdag efter præmieoverrækkelsen festmiddag.

Godt 25 af Rudkøbing Sejlklubs medlemmer var aktive til søs og på land for at gennemføre stævnet og formand Keld Pedersen er meget tilfreds med medlemmernes indsats, som for fleres vedkommende blev mere fysisk krævende på grund af det hårde og våde vejr, end de nok havde forventet på forhånd. Alt blev afviklet som planlagt.

Fotos på DM-siderne: Søren - "Bianco"